Crackers mix
Crackers
Zelf je eigen crackers maken. Eenvoudig op de bakplaat.
Een gezonde basis. Heerlijk als ontbijt, lunch of zo tussendoor.
Het consumeren van ongemerkt te veel zout is nu voorbij want bij ons ben je zelf de baas
Zelf toevoegen.
200 ml water en een snufje zout.
Bereiding
- De oven voorverwarmen op 175 C
- De mix in een kom strooien
- Het water met het zout toevoegen en goed roeren
- Een bakplaat bekleden met bakpapier
- Het beslag op het bakpapier scheppen en zo dun mogelijk over de plaat verdelen.
- 30 minuten bakken in de oven.
- Het bakpapier verwijderen en de cracker in brokken breken.
Lekker met zowel zoet als hartig beleg.
Ingrediënten.
Havervlokken, amandelmeel, boekweitmeel, pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad en seamzaad
Verpakt in een ruimte waar ook noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, soja en sulfiet worden verwerkt.
Netto gewicht
240 gram e