Bananenbrood mix
Bananenbrood mix.
Lekker als lunch of gewoon tussendoor
Nooit was een bananenbrood zo gemakkelijk en snel te maken.
Op basis van amandel- en boekweitmeel dus gezond en verantwoord.
Het enige wat je zelf moet toevoegen zijn 3 bananen en 2 eieren. De rest hebben wij voor je in huis gehaald.
Bereiding:
De oven voorverwarmen op 165°C.
Een bakblik bekleden met bakpapier.
De bananen schillen en prakken met een vork.
De bananen, eieren en het zout toevoegen aan de mix en goed roeren.
Als laatste de wijnsteenbakpoeder er door roeren.
Het beslag verdelen in het bakblik.
35 minuten bakken in de oven.
Heerlijk met boter, kokosolie, jam of appelstroop
Ingrediënten
Amandelmeel, boekweitmeel, kokosrasp, rozijnen, walnoten, wijsteenbakpoeder.
Tip
Het bananenbrood is gebakken niet heel lang houdbaar omdat we geen conserveringsmiddel toevoegen echter je kan hem heel goed invriezen. Snij hem in plakjes en je hebt vers brood binnen handbereik.
Verpakt in een ruimte waar ook noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt.
netto gewicht
340 gram e